Nudim posao anketiranje-Bosna i Hercegovina-biznis

……………………...ZARADITE ANKETIRANJEM………………………
Agenciji za istrazivanje i anketiranje stanovnistva u Bosni i Hercegovini su potrebni gradjani iz cijele Bosne i Hercegovine a za to cete biti placeni i nagradjeni.
Svi zainteresovani kandidati treba da se prijave  i popune prijemni obrazac:
                                                            PRIJEMNI OBRAZAC

Mi smo agencija koja ima iskustva u istraživanjima za kompanije različitih profila, od najboljih bosanskohercegovačkih do poznatih multinacionalnih kompanija. Redovno provodimo i mnoga zanimljiva društvena istraživanja.

 

Web panel  čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gdje imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje o postojećim i o novim proizvodima na tržištu, o raznim reklamama, mobilnim paketima, o ambalaži… To je, također, i mjesto na kojem nam možete povjeriti u koje sve svrhe koristite internet ili druge tehnologije.

Teme naših istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni. Popunjavanjem svake online ankete dobijate bodove (broj bodova za svaku anketu je naveden prije početka popunjavanja ankete). Dakle, što više anketa ispunite – više NOVACA osvajate.

1. Prve bodove dobijete prilikom prijave na panel, pri čemu Vam poklanjamo 100 bodova (2 KM).

 

 

Kao član panela  bodove možete iskoristiti tako što ćete ih unovčiti (minimalan iznos je 30 KM) ili zamijeniti za vaučere (vrijednosne bonove).

 

  1. Na svakih 1000 bodova možete izabrati opciju zamjene za vaučere za kupovinu (na internetu, u raznim prodavnicama, dopune za mobilni telefon, isplata na tekući račun …).

 

U svakom trenutku možete provjeriti stanje bodova ili pristupiti Vašim korisničkim podacima na stranici “Pristup podacima na profilu”. Takođe, ovi podaci će Vam biti poslati u svakom pozivu za anketu.

Ukoliko želite da iskoristite svoje bodove, potrebno je da nam pošaljete zahtjev za isplatu jednostavnim pristupanjem Vašim profil podacima na stranici “Pristup podacima na profilu”.

 

Isplate se vrše:

 

  1. u mjesecu aprilu (za zahtjeve pristigle od 5. do 15. aprila),
  2. u mjesecu augustu (za zahtjeve pristigle od 5. do 15. augusta),
  3. u mjesecu decembru (za zahtjeve pristigle od 5. do 15. decembra).

 

Prijaviti se mozete ovdje:

PRIJEMNI OBRAZAC

 

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *